Najmanje 15 poginulih prilikom prinudnog sletanja aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2020, 18:17

Najmanje 15 poginulih prilikom prinudnog sletanja aviona

Najmanje 15 osoba je poginulo, a više desetina povređeno kada je avion kompanije Er Indija sa 191 putnikom prinudno sleteo na aerodromu Kalikut u indijskom gradu Kerala.

Kako su preneli lokalni mediji, avion koji je dolazio iz Dubaija skliznuo je sa piste i prepolovio se, a do nesreće je došlo u trenutku kada je u tom delu indije padala jaka kiša.

Načelnik policije u državi Kerala rekao je da je 15 osoba poginulo i da je najmanje četiri putnika zaglavljeno u olupini >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << aviona, prenosi Rojters.

Ministarstvo za civilnu avijaciju navelo je da se avion nije zapalio. Snimci lokalnih televizija pokazuju kako zdravstveni radnici u zaštitnoj opremi zbog epidemije korona virusa, zbrinjavaju putnike

Avion je vraćao Indijce koji su zbog pandemije korona virua ostali "zaglavljeni" u Dubaiju.

Na snimcima lokalnih televizija vidi da se povređeni putnici transportuju u bolnicu gde ih dočekuju lekari u zaštitnoj opremi zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.