Najk napušta Hrvatsku

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najk napušta Hrvatsku

Iz evropske centrale najpopularnijeg sportskog brenda Najk, portal "Lider" dobio je službenu potvrdu o zatvaranju veleprodaje i maloprodaje u Hrvatskoj.

Ovih dana zatvoren je i njegov "Nike Factory Store", koji je deset godina poslovao u sklopu "Roses Designer Outleta".

Kako navodi portal Lider, u Najku nisu naveli razloge odlaska. U saopštenju oni su najavili da će svoje poslovanje na hrvatskom tržištu nastaviti putem veb šopa i mobilnih aplikacija, kao i preko dosadašnjih distributera i maloprodajnih partnera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nike napušta Hrvatsku

Izvor: Capital.ba, 24.Feb.2019

ZAGREB, Iz evropske centrale najpopularnijeg sportskog brenda Nike, portal “Lider” dobio je službenu potvrdu o zatvaranju veleprodaje i maloprodaje u Hrvatskoj. Ovih dana zatvoren je i njegov “Nike Factory Store”, koji je deset godina poslovao u sklopu “Roses Designer Outleta”. Kako navodi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.