Najduži most na Koridoru 10 sada u punom sjaju FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najduži most na Koridoru 10 sada u punom sjaju FOTO

Beograd -- Postavljanje dekorativne rasvete u bojama srpske zastave na mostu Vrla kod Vladičinog Hana završeno je tokom vikenda

Čitav posao osvetljenja tog najdužeg mosta na Koridoru 10 završili su Koridori Srbije uz podšku Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, , saopštili su Koridori Srbije.

Rasveta je postavljena na svih 13 stubova mosta, od kojih je najviši čak 62 metara.

Dužina ovog mosta je 644,40 metara. Konstrukcija mosta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u celini završena i u toku su završni radovi.

Uskoro počinju radovi i na postavljanju dekorativne rasvete i na mostu ''Džemen Do'' koji se takođe nalazi u blizini Vladičinog Hana, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović prilikom obilaska radova na ovoj denioce 12. juna najavila da je će most Vrla dobiti noćno osvetljenje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najduži most na Koridoru 10 u bojama srpske zastave

Izvor: Blic, 08.Jul.2018

Postavljanje dekorativne rasvete u bojama srpske zastave na mostu Vrla kod Vladičinog Hana završeno je tokom vikenda, saopštili su danas Koridori Srbije.

Nastavak na Blic...

Srpska zastava kao svetlosna dekoracija na mostu Vrla kod Vladičinog Hana

Izvor: JUGpress.com, 08.Jul.2018

VLADIČIN HAN-VRANJE..Postavljanje dekorativne rasvete u bojama srpske zastave na mostu Vrla kod Vladičinog Hana završeno je tokom vikenda, rečeno je JUGpressu u Koridorima...Čitav posao osvetljenja ovog najdužeg mosta na Koridoru 10 završili su Koridori Srbije uz podšku Ministarstva građevinarstva,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.