Najbolje robne marke

Izvor: Blic, 22.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje robne marke

Naftna industrija Srbije juče je proglašena za najbolji korporativni brend, dok je titulu najbolje robne marke ponela gazirana voda „Knjaz Miloš".

Nagrade za ovu godinu su dodelili Ministarstvo za trgovinu i usluge, ekonomski list „Pregled" i Privredna komora Srbije u okviru akcije „Najbolje robne marke Srbije". Za priznanja konkurisalo je oko 300 kompanija iz različitih privrednih grana, a njih 40 je dobilo priznanja.

Osim NIS-a, nagrade za najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korporativni brend su dobili „Agroživ" iz Pančeva, „Grand prom" Beograd, dok je specijalno priznanje pripalo VMA. U kategoriji najboljih robnih marki drugo i treće mesto zauzeli su „Soko Nada Štark" za „smoki" i „Dijamant" za margarin „dobro jutro".

- Ovom akcijom pokazali smo kako izgleda bolje lice Srbije - poručio je Aleksandar Popović, ministar energetike, prilikom uručivanja priznanja nagrađenima.

Dobitnici nagrada

Najbolji brend u uslugama

„Jat ervejz"

„Pink medija grup"

Novosadski sajam

DDOR - Novi Sad

„Komercijalna banka"

Najbolji strani brend

„Masser Tehnogas Beograd"

„OMV Srbija"

„Henkel Merima Kruševac"

„Karlzberg Srbija" Čelarevo

„Rajfajzen banka"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.