Najbizarniji saveti kako uštedeti novac

Izvor: S media, 29.Dec.2009, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbizarniji saveti kako uštedeti novac

U želji da proslavi kraj godine obeležene recesijom i ekonomskoom krizom, jedan engleski finansijski vebsajt objavio je listu najbizarnijih saveta kako uštedeti novac.

Sastavljači liste tako savetuju čitaoce da šalju decu u doba večere kod drugova i komšiluk ili da na djonove od papuča zalepe parčiće itisona kako ne bi morali da troše novac na tepihe.

Velike uštede struje mogu se postići isključivanjem zvona na vratima kada nismo kod kuće, "vešanjem" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za zadnji deo autobusa umesto plaćanja karte, ali i čitanjem uzbudljivog članka koji podiže krvni pritisak pa samim tim i temperaturu tela tako da grejanje nije potrebno.

Savetuje se, takodje, sakupljanje svakog novčića i daje primer bračnog para koji je 12 godina sakupljao svu sitninu koju je mogao da nadje i uštedeo 360.000 funti.

Kupanjem jednom godišnje uštedi se mnogo novca, a ako to činimo u dvoje ušteda je duplo veća. Nije zgoreg ni izbeći povlačenje vode svaki put kada koristimo toalet.

Na listi se našao i savet o proizvodnji alkohola u domaćoj radinosti jer se time štedi novac, ali i smanjuju troškovi kirije kada "proizvodjač" završi u bolnici na odvikavanju od alkohola o trošku socijalnog.

"Ovo su najsmešniji saveti za uštedu novca koje smo dobili od naših čitaoca", kazao je portparol sajta lovemoney.com, navodeći da iako bizarni nisu potpuno beskorisni.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kupanje udvoje štedi i vodu i struju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2009

U želji da proslavi kraj godine obeležene recesijom i ekonomskoom krizom, jedan engleski finansijski vebsajt je objavio listu najbizarnijih saveta kako uštedeti novac...Velike uštede struje mogu se postići isključivanjem zvona na vratima kada nismo kod kuće, hvatanjem za zadnji deo autobusa umesto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Najbizarniji saveti kako uštedeti novac

Izvor: B92, 29.Dec.2009

U želji da proslavi kraj godine obeležene recesijom i ekonomskoom krizom, jedan engleski finansijski vebsajt objavio je listu najbizarnijih saveta kako uštedeti novac...Sastavljači liste tako savetuju čitaoce da šalju decu u doba večere kod drugova i komšiluk ili da na đonove od papuča zalepe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.