Najavljeno izmeštanje luke iz centra Smedereva

Izvor: Blic, 25.Sep.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljeno izmeštanje luke iz centra Smedereva

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i predstavnici Grada Smedereva rade zajednički na projektu izmeštanja industrijskog koloseka i luke iz centra grada, izjavila je danas ministarka Zorana Mihajlović.

- Ministarstvo ne samo da je upoznato sa tim projektom već radi na tom projektu, a pored rekonstrukcije industrijskog koloseka i izgradnje još jednog prelaza, mora da se završi i eksproprijacija - rekla je ona novinarima u Smederevu.

Mihajlović  >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je navela da se na tome radi zajedno sa Gradom Smederevom.

- Verujem da ćemo vrlo brzo moći da izađemo i sa izdvojenim novcem i da praktično sledeće godine budemo i na toj vrsti radova - dodala je ministarka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.