Najava događaja za subotu, 5. avgust 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 05.Avg.2023, 07:05

Najava događaja za subotu, 5. avgust 2023. godine

BANJALUKA – Obilježavanje 28 godina od Pogroma “Oluja”, hrvatske agresije na Republiku Srpsku Krajinu, u organizaciji Dokumentaciono-informacionog centra “Veritas”: – u 10 časova polaganje vijenaca na spomenik poginulim Dalmatincima /Perduvovo groblje/; – u 11 časova parastos /Hram Hrista Spasitelja/, – u 12 časova tribina “Dani tuge i sjećanja” i promocija biltena “Veritasa”. /Akademija nauke i umjetnosti Republike Srpske/ NOVI GRAD – U 12:30 časova ministar spoljne >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac prisustvovaće sastanku u vezi sa problematikom izgradnje odlagališta za radioaktivni otpad i istrošeno nuklearno gorivo na Trgovskoj gori u Hrvatskoj. Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare. /zgrada opštine Novi Grad/ Чланак Najava događaja za subotu, 5. avgust 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Banjaluci sjećanje na ubijene u "Oluji"

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2023

BANJALUKA - U Banjaluci će danas, u organizaciji Dokumentaciono-informacionog centra "Veritas", biti obilježeno 28 godina od Pogroma "Oluja", hrvatske agresije na Republiku Srpsku Krajinu, kada je protjerano više od 220.000 Srba iz Hrvatske, a pobijeno oko 2.000.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Košarac: Na Trgovskoj Gori krše se ljudska prava

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2023

NOVI GRAD - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac rekao je danas da se u slučaju Trgovske gore, lokacije na kojoj Hrvatska planira da skladišti radioaktvni otpad, krše ljudska prava i slobode i da BiH, kao potpisnica Evropske konvencije za zaštitu ljudskih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.