Najava događaja za srijedu, 7. februar 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 07.Feb.2024, 08:07

Najava događaja za srijedu, 7. februar 2024. godine

BANJALUKA – U 12.00 časova ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Željka Stojičić prisustvovaće obilježavanju 82 godine od stradanja 52 učenika Osnovne škole “Đura Jakšić” u naselju Šargovac, koje su ubile ustaše u Drugom svjetskom ratu. Izjave za medije planirane su u skladu sa protokolom organizatora. PRIJEDOR – Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Danijela Egića razgovaraće: – u 11.00 časova sa predstavnicima Boračke organizacije grada Prijedor i predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << regionalne Boračke organizacije. Nakon sastanka predviđene su izjave; /Boračka organizacija grada/ – U 12.30 časova sa gradonačelnikom Prijedora Slobodanom Javorom, /saopštenje/ – u 13.15 časova posjetiće preduzeće “Mastervud”, nakon koje su predviđene izjave. BROD – U 12.00 časova pomoćnik ministra prosvjete i kulture Republike Srpske Nataša Cvijanović prisustvovaće izložbi radova u Osnovnoj školi “Sveti Sava” organizovanoj povodom 160 godina od smrti Vuka Stefanovića Karadžića. Izjave za novinare planirane su u skladu sa protokolom organizatora. BIJELJINA – U 10.00 časova sjednica Skupštine grada na kojoj će biti razmatran Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta za devet mjeseci lani i Prijedlog rezolucije o zaštiti i nepovredivosti prava Republike Srpske i jedinica lokalne samouprave. ISTOČNO SARAJEVO – U 10.00 časova javna rasprava o Nacrtu zakona o lovstvu Republike Srpske. /sala Skupštine grada Istočno Sarajevo/ SARAJEVO – Zamjenik ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Josip Brkić domaćin je 10. sastanka političkih direktora zemalja zapadnog Balkana i delegacije EU koje će predvoditi izvršni direktor za Evropu u Evropskoj službi za spoljne poslove Angelina Ajhorst. Nakon sastanka, u 12.45 časova predviđene su izjave za novinare Brkića i Ajhorstove. /Ministarstvo inostranih poslova/ SARAJEVO – U 11.00 časova predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić primiće akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Srbije u BiH Ivana Todorova, – U 11.45 časova Komšić će primiti akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Brazila u BiH Marije Klare Duklos Karizio. /saopštenja/ BEOGRAD – U 15.30 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primiće ministra odbrane NJemačke Borisa Pistorijusa, a nakon sastanka predviđene su izjave za medije. /Generalni sekretarijat predsjednika Republike/ BAKU – Predsjednički izbori u Azerbejdžanu. Чланак Najava događaja za srijedu, 7. februar 2024. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilježena 82. godišnjica strašnog zločina u Šargovcu: Pomolili se za 52 anđela

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2024

BANJALUKA - U Osnovnoj školi "Đura Jakšić" u banjalučkom naselju Šargovac danas je služen parastos u znak sjećanja na stradanje 52 srpska učenika ove škole, koje se desilo 7. februara 1942. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.