Najava događaja za srijedu, 4. oktobar 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 04.Okt.2023, 07:07

Najava događaja za srijedu, 4. oktobar 2023. godine

FOTO: Capital FOČA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić: – u 9.00 časova sastaće se sa načelnikom opštine Milanom Vukadinovićem /prostorije opštine/, – u 11.00 časova sastaće se sa dekanom Medicinskog fakulteta u Foči Dejanom Bokonjićem. /prostorije faulteta/ BIJELJINA – Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević održaće sastanak sa rukovodstvom Policijske uprave Bijeljina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Izjave u 12.00 časova. /ispred Policijske uprave/ PRNJAVOR – U 13.00 časova ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić razgovaraće sa gradonačelnikom Darkom Tomašem i rukovodiocima Doma zdravlja i Centra za socijalni rad. Nakon sastanka u Gradskoj upravi predviđena je zajednička posjeta Gradskoj organizaciji Crvenog krsta. BANJALUKA – U 12.00 časova sjednica Predsjedništva DEMOS-a. Izjave u 13.00 časova. /prostorije Narodne skupštine Republke Srpske/ FOČA – U 12.00 časova predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić prisustvovaće sastanku Regionalnog odbora Izborne jedinice devet ove stranke. Izjave u 13.00 časova. /zgrada Društevno-političkih organizacija/ BANJALUKA – U 12.00 časova konferencija za novinare šefa Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igora Crnatka. /hol Narodne skupštine/ SARAJEVO – U 12.00 časova sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, na čijem dnevnom redu je Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o porezu na dodatu vrijednost /PDV/, što se odnosi na povećanje granice za registraciju poreskih obveznika sa 50.000 na 100.000 KM. /VIDEO/ SARAJEVO – U 9.00 časova obraćanje predsjedavajuće Savjeta ministara Borjane Krišto na otvaranju dvodnevnog šestog digitalnog samita zapadnog Balkana, najvećeg regionalnog digitalnog događaja o saradnji u oblasti digitalne transformacije, a čiji je domaćin Ministarstvo komunikacija i transporta u Savjetu ministara. U 10.35 časova konferencija za novinare. /zgrada Parlamentarne skupštine, VIDEO/ SARAJEVO – U 9.45 časova predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto sastaće se sa visokim predstavnicama članica EU u Savjetu za opšte poslove. Početak sastanka će biti otvoren za snimatelje i foto-reportere. /saopštenje/ SARAJEVO – Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković i članovi Zajedničke komisije za evropske integracije Parlamentarne skupštine BiH sastaće se sa delegacijom Savjeta za opšte poslove EU. Konferencija za novinare u 10.30 časova nakon sastanaka. /zgrada zajedničkih institucija/ SARAJEVO – U 11.00 časova sjednica Vlade Federacije BiH. /saopštenje/ BEOGRAD – U 10.00 časova predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić sastaće se sa šefom Unmika Karolin Zijade. /saopštenje/ Чланак Najava događaja za srijedu, 4. oktobar 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karan: Nema kriminalca ili kriminalne grupe koja je jača od policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2023

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan poručio je danas da nema tog kriminalca ili te kriminalne grupe koja je jača od policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Prevareni „Ekvatorovi“ kupci se udružili i najavili nove proteste

Izvor: Capital.ba, 04.Okt.2023

BANJALUKA – Kupci stanova u naselju Novi Borik koje je vlasnik preduzeća „Ekvator“ iz Banjaluke Đorđe Davidović prevario najavili su za 13. oktobar nove proteste. FOTO:Capital Za razliku od prethodnog puta, kada su negodovali ispred neizgrađenih i nezavršenih stanova, sada će se okupiti...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.