Najava događaja za ponedjeljak, 8. april 2024. godine

Izvor: Capital.ba, 08.Apr.2024, 08:09

Najava događaja za ponedjeljak, 8. april 2024. godine

Foto: Capital.ba BANJALUKA – U 10.15 časova oko 230 djece predškolskih ustanova iz Laktaša i Banjaluke posjetiće Centar za obuku u Zalužanima u okviru “Dana otvorenih vrata” koje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske organizuje povodom obilježavanja 4. aprila, Dana policije Srpske. BANJALUKA – U 11.00 časova predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske održaće regionalno-edukativni sastanak o Pravilniku o biosigurnosnim mjerama na farmama svinja. Izjave u 10.50 časova. /hotel “Jelena”/ BANJALUKA – U 10.00 časova konferencija za novinare predstavnika Audio-vizuelnog centra Republike Srpske, povodom trećeg rođendana ove ustanove. /prostorije Centra/ JAHORINA – U...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar za obuku u Zalužanima posjetilo oko 230 predškolaca

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2024

BANJALUKA - Oko 230 djece iz predškolskih ustanova iz Laktaša i Banjaluke posjetilo je danas Centar za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u Zalužanima u okviru Dana otvorenih vrata, gdje su imala priliku da se upoznaju sa opremom i sredstvima za rad policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.