Najava događaja za ponedjeljak, 3. jul 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 03.Jul.2023, 07:08

Najava događaja za ponedjeljak, 3. jul 2023. godine

FOTO: Capital BIJELJINA – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić u radnoj posjeti Bijeljini: – U 10.00 časova sastanak sa predstavnicima Udruženja proizvođača sela Semberije i Majevice /Agrotržni centar Bijeljina/, a potom će posjetiti poljoprivrednog proizvođača Iliju Cvjetinovića iz Dvorova /selo Triješnica/. Na oba događaja predviđene su izjave za medije, – U 12.00 časova sastaće se sa poljoprivrednim proizvođačima i mlinarima, a sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << će prisustvovati ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i njegov pomoćnik Slobodan Cvijanović. Izjave za medije planirane su nakon sastanka. BANJALUKA – U 12.00 časova svečana akademija povodom Dana Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci i 25 godina postojanja, na kojoj će biti organizovana svečana dodjela diploma, priznanja i nagrada. Svečanosti će prisustvovati rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin. Izjave za medije predviđene su na početku događaja. /Narodno pozorište Republike Srpske/ TREBINJE – U 10.00 časova otvaranje petodnevne ljetnje škole o temi “Prilagođavanje na klimatske promjene sektora upravljanja vodama u poljoprivredi u BiH”, koju organizuje Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Banjaluci u okviru projekta “Pametna voda” /SMARTWATER/. Izjave za medije planirane su na početku događaja. /Hotel “SL industri”/ BANJALUKA – U 12.00 časova promocija 3D kranjske pčele /kranjica/ u organizaciji Ambasade Slovenije u BiH u saradnji sa Organizacijom amputiraca UDAS. /Delta planet/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare povodom četvrtog “Pecka autdor festivala /Pecka Outdoor Festival/, koji će biti održan 8. i 9. jula. /Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske/ SARAJEVO – U 9.30 časova pred Sudom BiH nastavak suđenja u predmetu “Ćamil Ramić i drugi” za zločine nad zarobljenim pripadnicima Vojske Republike Srpske na području Goražda i Višegrada od 1992. do 1994. godine. /Sud BiH/ SARAJEVO – U 13.00 časova časova nastavak suđenja nekadašnjem komandantu Petog korpusa takozvane Armije BiH Atifu Dudakoviću i još šesnaestorici pripadnika tog korpusa za zločine nad srpskim civilima i vojnicima na području Krajine. /Sud BiH/ BEOGRAD – U 19.30 časova izjave za medije nakon sastanka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika vlada Holandije Marka Rutea i Luksemburga Gzavijea Betela. /Palata Srbija/ Srna Чланак Najava događaja za ponedjeljak, 3. jul 2023. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proizvođačima na početku sjetve pšenice 11,3 miliona KM podsticaja

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023

BIJELJINA - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić najavio je da će sa današnjim danom uzgajivačima pšenice u Srpskoj biti isplaćena 11,3 miliona KM podsticaja već na početku sjetve.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Najava događaja za utorak, 4. jul 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 04.Jul.2023, 07:06

FOTO: Capital BANJALUKA – U 12.00 časova Vijeće naroda Republike Srpske razmatraće Zakon o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Srpske u vezi sa odlukom o pokretanju zaštite vitalnog nacionalnog interesa Kluba Bošnjaka, te odluku o izboru člana komisije za žalbe u vezi sa odlukom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.