Najava događaja za petak, 11. januar 2019. godine

Izvor: Capital.ba, 11.Jan.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za petak, 11. januar 2019. godine

REPUBLIKA SRPSKA  BEOGRAD – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković sastaće se:  – u 8.30 časova sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem; /saopštenje/  – u 9.15 časova sa premijerom Srbije Anom Brnabić. /saopštenje/  NOVI GRAD – Obilježavanje 26 godina od pogibije 56 boraca iz ove opštine: – u 10.00 časova biće služen parastos u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla; – u 11.00 časova služenje parastosa na grobljima u Poljavnicama i Čađavici. BANJALUKA >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << – U 11.30 časova ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić održaće prvi sastanak sa direktorima predškolskih ustanova u javnom i privatnom sektoru, a drugi sastanak u 14.00 časova. Izjave u 12.30 časova. /Administrativni centar Vlade Republike Srpske/ BANJALUKA – Komanda Šeste pješadijske brigade sa komandama i jedinicama Oružanih snaga BiH organizuje prijem povodom Božića: – u 9.30 časova Sveta arhijerejska liturgija u Crkvi Svetih novomučenika jasenovačkih; – u 11.30 časova prijem zvanica i gostiju; – u 12.30 časova izjave za novinare. /kasarna “Kozara”, VIDEO/ ZVORNIK – U 17.00 časova sastanak na kojem će biti ozvaničen prelazak članova Gradskog odbora PDP-a Zvornik u zvornički odbor DNS-a. Sastanku će prisustvovati član Predsjedništva DNS-a Neđo Trninić, predsjednik Regionalnog odbora stranke Zvornik Zoran Obrenović i predsjednik Regionalnog odbora stranke Sarajevsko-romanijske regije Nenad Nešić. Izjave u 17.30 časova. /prostorije gradske Skupštine/ PALE – U 19.00 časova Guslarsko društvo “Starina Novak” sa Pala organizuje tradicionalno guslarsko veče povodom krsne slave Republike Srpske. /Kulturni centar/. BiH  SARAJEVO – U 10.00 časova stalni izvjestilac Evropskog parlamenta za BiH Kristijan Dan Preda prisustvovaće okruglom stolu o temi “Trenutno stanje procesa evropskih integracija BiH” koji organizuje Incijativa za monitoring evropskih integracija BiH u saradnji sa Delegacijom EU u BiH. U 11.50 časova izjave za medije. /Sjedište Delegacije EU u BiH/ BANJALUKA – U 11.00 časova prijem za novinare koji organizuju ombudsmani za ljudska prava BiH Ljubinko Mitrović i Jasminka Džumhur. /prostorije institucije Ombudsmani BiH/ SRBIJA  MEĆAVNIK – U 20.30 časova otvaranje 12. Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala “Kustendorf”.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višković u Beogradu sa Vučićem i Brnabićevom

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2019

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković u posjeti je Beogradu i to je prva zvanična posjeta od kada je preuzeo mandat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Trivić: Planiran upis 11.500 djece u program pred polazak u školu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2019

BANJALUKA - Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske u ovoj godini planira upis oko 11.500 djece u program pripreme pred polazak u školu koja nisu imala priliku da pohađaju ustanove predškolskog vaspitanja i obrazovanja, rekla je danas resorni ministar Natalija Trivić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.