Najava događaja za nedjelju, 19. januar 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 19.Jan.2020, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za nedjelju, 19. januar 2020. godine

BANJALUKA – U 12.00 časova gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić učestvovaće u bogojavljenskoj litiji i podršci Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodu u Crnoj Gori, koja će proći od Hrama Hrista Spasitelja do mosta Patre. Nakon litije, biće organizovano tradicionalno plivanje za Časni krst na rijeci Vrbas. ISTOČNA ILIDŽA – U 11.30 časova krenuće litija od Hrama Svetog Petra Sarajevskog u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži do mosta Ratka Močevića, gdje će biti održano tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << bogojavljensko plivanje za Časni krst, kojem će prisustvovati NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom. BRČKO – U 9.00 časova će NJegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Fotije služiće Svetu arhijerejsku liturgiju u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice, a potom će proći litija do rijeke Save, gdje će na lokaciji Ficibajer biti organizovano plivanje za Časni krst. SRBIJA BEOGRAD – U 12.00 časova plivanje za Časni krst na Zemunskom keju, u prisustvu Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja. SVIJET BERLIN – Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan u jednodnevnoj posjeti Njemačkoj. Чланак Najava događaja za nedjelju, 19. januar 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Beograd i Srbija: najvažnije vesti, 19. januar 2020.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2020

Ovo je pregled „Najvažnije vesti“ za nedelju, 19. januar 2020. Na jednom mestu dati su ukratko aktuelni događaji u Beogradu ali i vesti dana uopšte. Tokom dana, dodavaćemo najvažnije vesti koje budu pristizale! Beogradske vesti »»» Danas je na nekoliko lokacija u Beogradu organizovano je...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.