Najava događaja za nedjelju 12. jun 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2022, 07:05

Najava događaja za nedjelju 12. jun 2022. godine

FOTO: Capital TJENTIŠTE – Odbor Vlade Republike Srpske za njegovanje tradicije oslobodilačkih ratova organizuje obilježavanje “Bitke na Sutjesci” kojem će prisustvovati ministar rada i boračko-invalidske zaštite i predsjednik Odbora Duško Milunović i delegacija Narodne skupštine Srpske: – u 11.00 časova polaganje vijenaca i cvijeća na Spomen-kosturnicu; – u 11.20 časova obraćanje zvaničnika. (Nacionalni park Sutjeska) VIŠEGRAD – Od 7.00 do 19.00 časova referendum na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << će se građani izjasniti da li su za ili protiv opoziva načelnika opštine Mladena Đurevića. BiH BRISEL – U 15.00 časova sastanak predsjednika Evropskog savjeta Šarla Mišela sa liderima parlamentarnih stranaka u BiH. SRBIJA BEOGRAD – U 11.00 časova Dan MUP-a i Dan policije Srbije biće obilježen u “Štark Areni” svečanim činom polaganja zakletve pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su u posljednjih godinu dana primljeni u radni odnos. SVIJET PARIZ – Parlamentarni izbori u Francuskoj. Srna Чланак Najava događaja za nedjelju 12. jun 2022. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Višegradu jedno biračko mjesto otvoreno sa pola sata zakašnjenja

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2022

VIŠEGRAD - U Višegradu se danas održava referendum na kojem se građani izjašnjavaju da li su za ili protiv opoziva načelnika opštine Mladena Đurevića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.