Izvor: B92, 08.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Suboticu i Segedin

Budimpešta -- Turistički štand Segedina i Subotice proglašen za najlepši na Sajmu turizma u Budimpešti, na kojem je učestvovalo 430 izlagača.

Kako se navodi na sajtu Turističke organizacije Srbije, postavljanje zajedničkog štanda turističkih organizacija Segedina i Subotice deo je šireg projekta prekogranične saradnje "Interreg", prema kojem su ove dve turističke organizacije već drugu godinu nastupile na sajmovima turizma u Srbiji i Mađarskoj.

Na Međunarodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sajmu turizma u Budimpesti predstavilo se 54 zemlje, a manifestaciju je tokom četiri dana videlo oko 100.000 posetilaca.

Za najboljeg stranog izlagača izabran je turistički štand Maroka, a najbolji nastup među turističkim agencijama imala je agencija "TUI".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.