Nagrada PKS- a Šutanovcu

Izvor: B92, Tanjug, 23.Dec.2009, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada PKS- a Šutanovcu

Beograd -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac dobitnik je posebne nagrade Privredne komore Srbije za lični doprinos povećanju proizvodnje i izvoza namenske privrede Srbije.

U obrazloženju nagrade se navodi da je odbrambena industrija Srbije u 2009. na svetsko tržište izvezla robu čija vrednost iznosi više od 300 miliona dolara i zaključila nove ugovore od 500 miliona dolara.

Šutanovac je, posle uručenja nagrade, rekao da ovo nije samo njegova, već zasluga ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Ministarstva odbrane, SDPR Importa, ali i fabrika namenske industrije iz Valjeva,Čačka, Užica, Lučana, Kragujevca i Pančeva.

"Uspeli smo u ovoj teškoj godini da povratimo ugled van zemlje, čuli ste cifre za ovu godinu, a cilj nam je da dođemo i do prve milijarde", rekao je ministar Šutanovac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.