Nafta ispod 50 dolara barel

Izvor: NaDlanu.com, 14.Apr.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nafta ispod 50 dolara barel

SINGAPUR, 14. aprila 2009. (Beta-AP) - Cene nafte pale su u utorak ispod 50 dolara za barel pošto ulagači nisu našli dovoljno znakova da je oštra recesija u SAD došla do dna i da će se potražnja za sirovom naftom uskoro oporaviti. Laka nafta za majske isporuke pala je za 38 centi na 49,67 dolara za barel. Nafta se poslednje dve sedmice prodavala za blizu 50 dolara barel, znatno iznad februarskih 35 dolara. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nafta ispod 50 dolara barel

Izvor: EMportal, 14.Apr.2009

Cene nafte pale su danas ispod 50 dolara za barel pošto ulagači nisu našli dovoljno znakova da je oštra recesija u SAD došla do dna i da će se potražnja za sirovom naftom uskoro oporaviti.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.