Izvor: Capital.ba, 29.Jan.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nafta i dalje ispod 74 dolara

NJUJORK, Sirova nafta je danas na berzi u Njujorku poskupila zahvaljujući manjem slabljenju dolara i optimizmu na evropskim berzama akcija, ali se tim energentom i dalje trguje po cijeni blizu šestonedjeljnog minimuma, ispod 74 dolara za barel. Cijena američke 'lake' nafte za terminsku isporuku u martu je na Njujorškoj robnoj berzi porasla za 14 centi, na...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nafta i dalje ispod 74 dolara

Izvor: EMportal, 29.Jan.2010

Sirova nafta je danas na berzi u NJujorku poskupela zahvaljujući manjem slabljenju dolara i optimizmu na evropskim berzama akcija, ali se tim energentom i dalje trguje po ceni blizu šestonedeljnog minimuma, ispod 74 dolara za barel.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.