Na aerodromu nestalo struje - otkazani svi letovi FOTO

Izvor: B92, 03.Jun.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodromu nestalo struje - otkazani svi letovi FOTO

Berlin -- Međunarodni aerodrom u Hamburgu u Nemačkoj otkazao je sve letove zbog nestanka struje, javlja AP pozivajući se na nemačke medije.

Kako agencija prenosi, ovo dešavanje utiče danas na stotine putnika, a portparolka aerodroma Stefani Harder kazala je da je svim putnicima rečeno da napuste terminal dok tehničari ne otklone problem.

Ona je kazala da ne zna zbog čega je veliki deo aerodroma pretrpeo nestanak struje, a da se smatra da je razlog električni spoj.

Aerodrom u Hamburgu je peti po veličini aerodrom u Nemačkoj, a nedeljom sa tog aerodroma u proseku poleti ili sleti 200 aviona, navodi AP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aerodom u Hamburgu otkazao letove, pogođene stotine putnika

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2018

Međunarodni aerodrom u Hamburgu u Nemačkoj otkazao je danas sve letove zbog nestanka struje, javlja AP pozivajući se na nemačke medije...Kako agencija prenosi, ovo dešavanje utiče danas na stotine putnika, a portparolka aerodroma Stefani Harder kazala je da je svim putnicima rečeno da napuste...

Nastavak na Vesti-online.com...

Aerodrom u Hamburgu otkazao letove, na stotine putnika zarobljeno! (FOTO+VIDEO)

Izvor: BKTV News, 03.Jun.2018

Putnicima nije svejedno zbog ove situacije!..Međunarodni aerodrom u Hamburgu u Nemačkoj otkazao je danas sve letove zbog nestanka struje, javlja AP pozivajući se na nemačke medije...Current flight status live from HH airport #hamburgairport #Hamburg #Airport pic.twitter.com/G1IcUqmZbb..Kako agencija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.