Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2022, 19:36

Na Zlatiboru veliki broj turista i investitora iz Srpske

ČAJETINA - Na Zlatiboru je veliki broj turista i investitora, prvenstveno iz Banjaluke, Laktaša, Bijeljine, što je jedan od razloga zašto bi trebalo saradnju proširivati, rekao je danas predsjednik opštine Čajetina Milan Stamatović, poslije razgovora sa delegacijom grada Laktaši.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Delegacija Laktaša u poseti opštini Čajetina

Izvor: Beta, 09.Dec.2022

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je danas da će ta lokalna samouprava sa gradom Laktaši u Republici Srpskoj nakon poboljšanja zdravstvene situacije u regionu ponovo uspostaviti sve vidove saradnje."Na Zlatiboru imamo veliki broj turista i investitora, prvenstveno iz Banjaluke,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.