NOVOST ZA SVE GRAĐANE IZ MINISTARSTVA FINANSIJA: Evo kako ćemo ubuduće dobijati obaveštenje o porezu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2021, 17:36

NOVOST ZA SVE GRAĐANE IZ MINISTARSTVA FINANSIJA: Evo kako ćemo ubuduće dobijati obaveštenje o porezu!

Poreska uprava je uvela nov način komunikacije sa poreskim obveznicima

U procesu unapređenja elektronskih usluga Poreska uprava Republike Srbije je uvela nov način komunikacije sa poreskim obveznicima. Istovremeno sa dostavom poreskog akta u poresko sanduče poreski obveznici dobijaju obaveštenje o tome elektronskom poštom ili SMS porukom.

Proširujući spektar usluga koje nudi poreskim obveznicima, Poreska uprava paralelno radi i na poboljšanju kvaliteta pruženih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usluga. S tim u vezi, poreskim obveznicima je omogućeno da na portalu ePorezi, u sekciji – Profil poreskog obveznika, ažuriraju svoje kontakt podatke, odnosno adresu elektronske pošte i broj mobilnog telefona kako bi dobili obaveštenje o prispeću dokumenta u poresko sanduče.

Ovu pogodnost do sada je iskoristilo gotovo 80.000 poreskih obveznika koji su ostavili svoje kontakt podatke.

Poreska uprava je obveznicima koji spadaju u grupu paušalnih obveznika do sada prosledila više od 200.000 SMS poruka sa obaveštenjem o prispeću dokumenata (rešenja i obaveštenja) u poresko sanduče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obaveštenja Poreske uprave stižu mejlom i SMS porukom

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2021

U procesu unapređenja elektronskih usluga, Poreska uprava je uvela nov način komunikacije sa poreskim obveznicima, pa će istovremeno sa dostavom poreskog akta u poresko sanduče, oni dobijati i obaveštenje o tome elektronskom poštom ili SMS porukom...Proširujući spektar usluga koje Poreska uprava...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.