Izvor: Blic, 09.Feb.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI OPORAVKA VODITELJKE Mladen Mijatović: "Dea je u šok sobi i dobro se oseća, u nedelju ističe kritičnih 72 sata"

Voditeljka Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja nako saobraćajne nezgode koja se dogodila u četvrtak ujutru, kada joj je autobus otkinuo ruku. Njen emotivni partner Mladen Mijatović jutros je u jutarnjem programu televizije "Pink" izneo nove detalje njenog zdravstvenog stanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU VODITELJKE: Dea je u šok sobi, a želi SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019

Voditeljka Dea Đurđević oseća se dobro i nalazi se u šok sobi, rekao je jutros novinar Mladen Mijatović i partner voditeljke, dodavši i da zbog toga nije uspeo da je vidi...On je dodao da su lekari rekli da je zdravstveno stanje poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DEA ĐURĐEVIĆ SE OPORAVLJA Mladen Mijatović: "Lekari su je malopre previli, zadovoljni su kako izgleda rame"

Izvor: Blic, 09.Feb.2019

Mladen Mijatović, novinar TV "Pink" i emotivni partner Dee Đurđević, kaže da voditeljkin oporavak teče u najboljem redu.

Nastavak na Blic...

"BORI SE KAO LAVICA" Prijatelji i kolege svim srcem uz Deu Đurđević

Izvor: Blic, 09.Feb.2019

Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja nakon operacije koja je obavljena u četvrtak, a njeni najbliži pružaju joj neizmernu podršku i veruju da će voditeljka hrabro prebroditi najteže trenutke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.