Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021, 17:00

NLB nije uspeo da obezbedi prinudni otkup akcija Komercijalne banke

U ponudi za preuzimanje koja je zaključena u petak, većinski vlasnik Komercijalne banke, slovenački NLB, nije uspeo da "preskoči" prag od 90 procenata i time stvori uslove za prinudni otkup akcija od preostalih manjinskih akcionara, objavilo je brokersko-dilersko društvo Momentum Securities.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Brokerska kuća: NLB banka nije uspela da obezbedi prinudni otkup akcija u Komercijalnoj banci

Izvor: Beta, 13.Apr.2021

 Ponudom za preuzimanje većinski vlasnik Komercijalne banke slovenačka NLB banka nije uspela da preskoči prag od 90 procenata i time stvori uslove za prinudni otkup akcija od preostalih manjinskih akcionara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum.NLB je po ceni od 3.315,47 dinara, ponudom koja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.