NLB i Komercijalna kao jedna banka od 29. aprila

Izvor: B92, 08.Mar.2022, 19:16

NLB i Komercijalna kao jedna banka od 29. aprila

Nadam se da se od 29. aprila NLB i Komercijalna banka definitivno spajaju i da ćemo od tada poslovati kao NLB Komercijalna banka, kaže Vlastimir Vuković.

Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, NLB Group je na Kopaonik biznis forumu rekao da će ova banka od tada nuditi više, jače i brže.

Odgovarajući na pitanje o poslovanju banke rekao je da posluje odlično, da ima dve milijarde evra depozita stanovnistava, da je stabilna i visokokapitalizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je jedan od stubova bankarstva u Srbiji.

Istakao je da su rezultati u prva dva meseca ove godine dobri, iako je banka u procesu pripajanja i da je zabeležen rast depozita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.