NJEGOVA KUHINJA VAŽI ZA NAJBOLJU NA BALKANU! Dobio je Mišelinovu zvezdu, a sada otkriva svoje kulinarske tajne

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 13:19

NJEGOVA KUHINJA VAŽI ZA NAJBOLJU NA BALKANU! Dobio je Mišelinovu zvezdu, a sada otkriva svoje kulinarske tajne

Kako nastaje hrana koja zaslužuje Mišelinovu zvezdu?

U nekadašnjem lovačkom domu Lanthieri na Zemonu, nalazi se vrhunski majstor kulinarstva koji kao jedan od luksuznih slovenačkih proizvoda navodi odlične kulinarske sastojke i znanje da se predstave na način koji što manje njihov ukus. To je Tomaž Kavčič - pre nekoliko godina neko ga je proglasio princem nove slovenske kuhinje. Ovog meseca, dobio je priznanje o kom njegove kolege širom sveta sanjaju.

Mišelinova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda, najveće priznanje u svetu kulinarstva na globalnom nivou, koju je dobio za čuveni restoran Pri Lojzetu neće ga promeniti jer kako kaže, i dalje su mu radni dani na Zemonu isti kao i pre objavljivanja ocene Mišelininog vodiča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.