Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 13:19
NJEGOVA KUHINJA VAŽI ZA NAJBOLJU NA BALKANU! Dobio je Mišelinovu zvezdu, a sada otkriva svoje kulinarske tajne
Kako nastaje hrana koja zaslužuje Mišelinovu zvezdu?
U nekadašnjem lovačkom domu Lanthieri na Zemonu, nalazi se vrhunski majstor kulinarstva koji kao jedan od luksuznih slovenačkih proizvoda navodi odlične kulinarske sastojke i znanje da se predstave na način koji što manje njihov ukus. To je Tomaž Kavčič - pre nekoliko godina neko ga je proglasio princem nove slovenske kuhinje. Ovog meseca, dobio je priznanje o kom njegove kolege širom sveta sanjaju.
Mišelinova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezda, najveće priznanje u svetu kulinarstva na globalnom nivou, koju je dobio za čuveni restoran Pri Lojzetu neće ga promeniti jer kako kaže, i dalje su mu radni dani na Zemonu isti kao i pre objavljivanja ocene Mišelininog vodiča.
Nastavak na SrbijaDanas.com...