NIS snizio cene motornih ulja

Izvor: S media, 28.Feb.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS snizio cene motornih ulja

Naftna industrija Srbije će, pred predstojeću setvu, od sutra sniziti maloprodajne cene motornih ulja Nisotek, koja se koriste u poljoprivredi.

Sa ciljem podrške poljoprivredi, kao strateškoj grani privrede, NIS će od 1. marta do 3. aprila, na svim benzinskim stanicama sniziti cene Nisoteka, saopšteno je iz te kompanije.

Škundrić: NIS i Srbijagas nisu gubitaši

Na NIS-ovim pumpama biće snižene cene proizvoda iz grupe Nisotek univerzal, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nisotek dizel S3, Nisotek agro HT, Nisotek traktol 80, Nisotek 2T i grupa Nisotek hidrola.

NIS namerava da i dalje prati potrebe svojih potrošača i da sa njima gradi partnerski odnos, tako da su nakon završetka prolećnih poljoprivrednih radova, u planu nove povoljnosti kada su u pitanju Nisotek ulja i tehničke tečnosti, navodi se u saopštenju te kompanije.

(Tanjug foto:mojevijesti.ba)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

NIS snizio cene motornih ulja za poljoprivredu

Izvor: EMportal, 28.Feb.2011

Naftna industrija Srbije saopštila je danas da je, zbog predstojeće setve, snizila maloprodajne cene motornih ulja NISOTEC koja se koriste u poljoprivredi.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.