NIS obustavio isporuku avio-goriva, počeo hitan uvoz iz regiona

Izvor: RTS, 07.Sep.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS obustavio isporuku avio-goriva, počeo hitan uvoz iz regiona

Usled zastoja u proizvodnji avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo, došlo je do kratkotrajne obustave isporuka tog derivata, saopšteno je iz Naftne industrije Srbije.
Kompanija je saopštila da će nastojati da proizvodnju avio-goriva obnovi u najkraćem mogućem roku. NIS je započeo i hitan uvoz tog derivata iz zemalja regiona, dodaje se u saopštenju.

NIS navodi da je shodno procedurama o >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nastaloj situaciji obavestio i klijente na aerodromima u Beogradu i Nišu.
Od subote od 13 časova pa do ponoći, kompanija je omogućila dopune goriva za vazduhoplove u odgovarajućim količinama.
Naftna industrija Srbije se izvinjava potrošačima zbog nastale situacije i preduzima sve napore kako bi se snadbevanje tržišta stabilizovalo početkom naredne nedelje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS obustavio isporuku avio-goriva, počeo hitan uvoz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2019

Usled zastoja u proizvodnji avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo, došlo je do kratkotrajne obustave isporuka tog derivata, saopšteno je iz Naftne industrije Srbije...Kompanija je saopštila da će nastojati da proizvodnju avio-goriva obnovi u najkraćem mogućem roku, prenosi RTS...Kako se navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.