Izvor: Blic, 09.Dec.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME U HRVATSKOJ Grad veličine lešnika padao u Dalmaciji, snežna mećava na Dinari (VIDEO)

Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i gradom veličine lešnika večeras je pogodilo Šibenik. Za pet minuta na ulice je napadao grad koji je prekrio ulice poput snežnog prekrivača, prenosi "24sata.hr".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVREME IZNENADILO HRVATE: U Šibeniku pada grad veličine lešnika, na Dinari mećava (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018

Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i gradom veličine lešnika večeras je pogodilo Šibenik, dok na Dinari pada sneg.

Nastavak na Kurir...

JAKO NEVREME U HRVATSKOJ: Grad i snežna mećava IZNENADA pogodili Dalmaciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018

Nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i gradom veličine lešnika večeras je pogodilo Šibenik..Za pet minuta na ulice je napadao grad koji je prekrio ulice poput snežnog prekrivača...Jače naoblačenje oko 17 časova zahvatilo je hrvatsku obalu na području Dalmacije, gde je ponegde na severu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.