NEMAMO MORE, ALI SE NAŠA PLAŽA NAŠLA MEĐU 100 NAJLEPŠIH: Na pedesetom mestu je, a EVO GDE SE NALAZI OVAJ BISER

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 19:49

NEMAMO MORE, ALI SE NAŠA PLAŽA NAŠLA MEĐU 100 NAJLEPŠIH: Na pedesetom mestu je, a EVO GDE SE NALAZI OVAJ BISER

Splavovi su na pedesetom mestu.
Portal Beachatlas nedavno je objavio listu 100 najboljih plaža, a na listi se neočekivano našla i jedna lokacija iz Srbije.
Kako navodi ovaj portal, potraga za najboljim svetskim plažama usmerena je uglavnom na izgled, a to obično podrazumeva peščane plaže i čisto plavo more. Ipak, oni ističu da nisu želeli da naprave konvencionalnu listu, već da uzmu u obzir i druge kriterijume.
- Ovo je prvi izbor ikada koji je proširio i obuhvatio različite kriterijume kao što su vrednost za lokalnu zajednicu, ponuda načina života i kulturni značaj. Ova šira perspektiva omogućila nam je da osvetlimo one "dragulje" koji obično ne dospeju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.