Izvor: Blic, 22.Sep.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA VERUJE U ŠTA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO Otkrivamo: Anabela Atijas preživljava PAKAO

Pevačica je danima na lekovima i u depresiji zbog skandala koji njena ćerka pravi u rijalitiju i što pati za Slobodanom Radanovićem. Istovremeno probleme joj pravi suprug Andrej Atijas, kojeg je prijavila za prodično nasilje i izbacila iz stana, ali on ne bira sredstva da je privoli na pomirenje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anabela Atijas proživljava PAKAO, Andrej joj dolazi na vrata, moli za oproštaj

Izvor: Story, 23.Sep.2018, 12:00

Pevačica je danima na lekovima i u depresiji zbog skandala koji njena ćerka pravi u rijalitiju i što pati za Slobodanom Radanovićem. Istovremeno probleme joj pravi suprug Andrej Atijas, kojeg je prijavila za prodično nasilje i izbacila iz stana, ali on ne bira sredstva da je privoli na pomirenje....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.