Izvor: Danas, 11.Apr.2024, 12:14

NBS zadrzala kamatnu stopu: Jos nema pojeftinjenja kredita

Narodna banka Srbije donela je odluku da referentnu kamatnu stopu zadrži na nivou od 6,50 odsto. Na nepromenjenim nivoima zadržane su i kamatne stope na depozitne (5,25 odsto) i kreditne olakšice (7,75 procenata).

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez promene: NBS zadržala referentnu kamatnu stopu na istom nivou

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2024

Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je na današnjoj sednici da referentnu kamatnu stopu zadrži na nivou od 6,5 odsto, saopšteno je iz NBS.

Nastavak na Radio 021...

ECB donela odluku: Ključne kamate ostaju iste

Izvor: Blic, 11.Apr.2024

Evropska centralna banka (ECB) odlučila je danas da tri ključne kamatne stope ostanu nepromenjene. Kako je objavljeno na sajtu ECB, kamata na glavne operacije refinansiranja i kamatne stope na graničnu kreditnu liniju i depozitnu liniju ostaće nepromenjene na nivou 4,5 odsto, 4,75 odsto i 4 odsto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.