Izvor: Danas, 10.Apr.2023, 23:39

NBS: Potvrđen kreditni rejting Srbije na nivou BB plus

Agencija Standard i Pur (Standard and Poor’s) potvrdila je kreditni rejting Srbije na nivou BB+, uprkos i dalje izraženim međunarodnim rizicima i posledicama geopolitičkih dešavanja po globalnu ekonomiju, a potvrđeni su i stabilni izgledi za dalje povećanje rejtinga, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kreditni rejting Srbije ostao BB+

Izvor: Kamatica.com, 11.Apr.2023, 13:31

Agencija Standard & Poor’s potvrdila je kreditni rejting Srbije na nivou BB+, uprkos i dalje izraženim međunarodnim rizicima i posledicama geopolitičkih dešavanja po svetsku ekonomiju, saopštila je Narodna banka Srbije (NBS). Domaća centralna banka tvrdi da su „potvrđeni stabilni izgledi...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.