Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021, 12:18

NBS: Instant plaćanje državnih taksi na šalterima Pošte i Poštanske štedionice

Razne naknade, takse i drugi troškovi u korist računa organa javne uprave od sada mogu da se plate putem instant naloga na šalterima Pošte Srbije i Pošanske štedionice, objavila je Narodna banka Srbije. Pošto su uplate putem instant platnog sistema NBS na računu organa državne uprave vidljive za svega nekoliko sekundi, u NBS ističu da je time omogućeno da obaveza korisnika javne usluge odmah bude evidentirana kao izvršena, bez potrebe dostavljanja papirnog dokaza o uplati.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Na šalterima Pošte instant plaćanja taksi i naknada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021

Pošta Srbije i Banka Poštanska štedionica omogućile su instant plaćanje naknada, taksa i drugih troškova u korist računa organa javne uprave na 4.000 šaltera širom zemlje, objavila je NBS...Omogućavanjem instant placanja na svojim šalterima Pošta Srbije postala je prvi indirektni učesnik,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.