Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2024, 10:58

NALED u 'Sivoj knizi' danas predstavlja 19 novih preporuka za bolje poslovanje u Srbiji

U novoj publikaciji Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED), koja sadrži 100 preporuka za bolje poslovanje u Srbiji, "Siva knjiga 16", danas će biti predstavljeno 19 novih preporuka, kao i 81 ažurirana i unapređena preporuka za uklanjanje administrativnih prepreka za poslovanje u ovoj godini.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NALED: Očekujemo da nova Vlada Srbije ubrza reforme, a digitalizacija ključ uspeha

Izvor: Beta Video, 07.Mar.2024

BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) Srbije Dejan Đokić izjavio je danas da očekuje da nova Vlada Srbije ubrza tempo reformi, ističući da digitalizacija ostaje ključ uspešnih reformi i zajednički imenitelj svih preporuka iz ovogodišnje...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.