NAJDOVRATNIJI OBROK NA SVETU! Jedan restoran pribegao je originalnom triku da privuče goste (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 10:01

NAJDOVRATNIJI OBROK NA SVETU! Jedan restoran pribegao je originalnom triku da privuče goste (VIDEO)

"Gordos" je popularni restoran u gradu Holonu u Izraelu koji privlači pažnju zbog neobičnog deserta.

Nije u pitanju sam desert, čokoladni sladoled, koliko posuda u kojoj se ovaj obrok služi.

U pitanju je emajlirana posuda koja se obično koristi u nekim drugim prilikama i na mestima gde i car ide peške.

Samo će vreme pokazati da li je u pitanju genijalan poslovni poduhvat ili nešto što će ih odvesti u propast.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Welcome to the show (@gordos_restaurant)

Zanimljivo je da je najveća kontroverza, ne u samom načinu služenja i odvratnom izgledu deserta, već u nazivu. Vlasnici restorana su ovaj obrok nazvali "Third House of Shit" čime su želeli da aludiraju na "Third House" ili "Third Temple" što je u jevrejskoj religiji veoma važan koncept koji se odnosi na hipotetičku obnovu hrama u Jerusalimu, a sa tim se obično ne šali.

- Skandal! Takav nedostatak poštovanja prema religioznim ljudima koji čine više od 50 odsto stanovništva zemlje – napisoa je jedan komentator na društvenim mrežama.

- Verovatno ste na ivici bankrota, ako ste odlučili da šokirate sve takvom bolesnom idejom – napisao je drugi komentator.

Inače, koncept služenja obroka u minijaturnim posudama koje podsećaju na klozetske šolje već postoji, ali je ovo prvi put da se koriste ovakve posude u prirodnoj veličini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.