NA PET SATI OD BEOGRADA: Kopaonik i Zlatibor dobili OZBILJNU konkurencuju, SVE je daleko JEFTINIJE, a usluga BOGOVSKA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 18:27

NA PET SATI OD BEOGRADA: Kopaonik i Zlatibor dobili OZBILJNU konkurencuju, SVE je daleko JEFTINIJE, a usluga BOGOVSKA! (VIDEO)

Čini se da sve više Srba otkazuje rezervacije na domaćim planinama

Većina srpskih turista tokom praznika razmilela se po planinama Srbije i regiona, kako bi uživala u prazničnim čarolijama, skijanju i toplom čaju. Međutim, ono sto ostavlja gorak utisak svakom posetiocu jesu paprene cene, koje prazne i najdublje džepove, a zbog kojih su neki odlučili da otkažu svoje aranžmane u domaćim ski centrima i pronađu nešto povoljnije.  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bugarska je, čini se, jedno od omiljenih skijališta naših ljudi.

- Odabrali smo planinu koja je na samo pet sat vožnje od Beograda, skijalište Bansko. Nismo se pokajali nijednog trenutnutka, jer je ovo fenomenalna planina, sa uslovima čak i za profesionalne skijaše, a cene prijaju svakom džepu - kazala je jedna Beograđanka.

Glavni razlog zašto je otkazala aranžman na papreno skupom Kopaoniku - jesu pristupačnije cene na skijalištu u Bugarskoj.

- Mislim da su Bugari, kada uporedim cene na Zlatiboru i Kopaoniku, daleko jeftiniji, a svi aspekti su mnogo bolji, jer smo na stazi četiri kafe plaćali manje od 10 evra, dok je nas dvoje jedan obrok koštao svega 15 evra. U samom hotelu smo plaćali dva burgera, dva kroasana i dve ceđene pomorandže 15 evra - ističe ona.

Ono što je na nju ostavilo poseban utisak jesu hotelske usluge koje su, uprkos niskim cenama, na veoma visokom nivou.

- O svakom gostu brinu kao o samom sebi, vaše je da dođete, sve ostalo je njihova briga. Cene smeštaja se kreću od 20 evra po noćenju za jednu osobu, a nećete naći nijednu zamerku, jer svaki hotel sa tri zvezdice ima bazen, SPA i velnes centre, skijašnicu i prevoz do same gondole - kaže ona i dodaje:

- U odnosu na ostale ski centre, Bansko u cenu ski pasa koja je slična ostalima, daje znatno više opremljenih ski staza, odlično održavanim za svakog skijaša početnika, do onih najzahtevnijih gde smeju samo hrabri da se spuste, kao što je crna staza Tomba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ručak za dvoje samo 15 evra: Jeftino, a fenomenalno skijalište na samo pet sati od Beograda

Izvor: Blic, 14.Jan.2024

Većina srpskih turista tokom praznika razmilela se po planinama Srbije i regiona, kako bi uživala u prazničnim čarolijama, skijanju i toplom čaju. Međutim, ono sto ostavlja gorak utisak svakom posetiocu jesu paprene cene, koje prazne i najdublje džepove, a zbog kojih su neki odlučili da otkažu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.