Multikon inženjering ugovorio veliki posao u Bahreinu

Izvor: S media, 02.Feb.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Multikon inženjering" ugovorio veliki posao u Bahreinu

Srpska kompanija "Multikon inzenjering" danas je ugovorila posao koji uključuje projektovanje i projektni nadzor velikog poslovno-stambenog i hotelskog kompleksa u Bahreinu, ukupne vrednosti od oko 200 miliona evra.

Budući kompleks u gradu Manami činiće dve kule od 60 i 52 sprata i zauzimaće površinu od preko 70.000 kvadratnih metara.

Ukupna vrednost ove investicije je 200 miliona evra i predstavlja samo prvu fazu velikog investicionog projekta koji uključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << različite infrastrukturne objekte i objekte visoke gradnje za koje investitori iz Bahreina i Saudijske Arabije planiraju da utroše skoro jednu milijardu evra.

U cilju širenja poslovanja na tržištima Saudijske Arabije i Bahreina, na kojima do sada nije bila prisutna, kompanija "Multicon inzenjering" je u januaru ove godine potpisala ugovor sa firmom "Asedco" iz Dahrana u Saudijskoj Arabiji o zajedničkom nastupu, kada su u pitanju poslovi projektovanja i vodjenja izgradnje.

Ugovor su potpisali vlasnik "Multikon inženjeringa" Dragan Kovačević i vlasnik "Asedco"-a Ali Saleh.

Ovako formiran “džoint venčer” broji preko 250 visoko kvalifikovanih stručnjaka različitog profila sposobnih za najveće projektantske i graditeljske izazove.

Ovim ugovorom se otvara prostor za angažovanjem dodatnog broja inženjera svih struka iz Srbije za poslove koji se očekuju u narednom periodu, navedeno je u saopštenju "Multikona".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.