Mrkonjić najavio nove tendere

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić najavio nove tendere

LAJKOVAC, 17. decembra 2011. (Beta) - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je u subotu u Nepričavi, kod Lajkovca, raspisivanje tendera za izgradnju deonica Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig budućeg "Evropskog koridora 11", vrednosti 250 miliona evra.

LAJKOVAC, 17. decembra 2011. (Beta) - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je u subotu u Nepričavi, kod Lajkovca, raspisivanje tendera za izgradnju deonica Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig budućeg "Evropskog koridora 11", vrednosti 250 miliona evra."Očekujem da će u narednih mesec dana biti raspisan tender za deonice Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig dugačke oko 50 kilometara. Gradiće naše firme, a vrednost radova iznosi oko 250 miliona evra", rekao je Mrkonjic novinarima.Mrkonjić je izrazio zadovoljstvo intenziviranjem radova na delu deonice Ub-Lajkovac, kod Nepričave, koji su se i do sada odvijali, ali nije komentarisao višemesečni prekid radova na području opštine Ub na toj deonici.Zamenik predsednika ubske opštine Sava Sarić rekao je danas da se na delu deonice kroz tu opštinu "i dalje ništa ne radi" i dodao da nije ni znao da je ministar Mrkonjić bio na gradilištu u Nepričavi."Preduzeće za puteve Beograd je, kao deo Nibens grupe, u velikim problemima; bilo je govora da će radove i na području opštine Ub preuzeti Putevi Užice, ali se do danas ništa nije promenilo, radovi nisu nastavljeni", kazao je Sarić agenciji Beta.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mrkonjić najavio tendere za Koridor 11

Izvor: S media, 17.Dec.2011

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić najavio je danas u Nepričavi, kod Lajkovca, raspisivanje tendera za izgradnju deonica Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig budućeg "Evropskog koridora 11", vrednosti 250 miliona evra..."Očekujem da će u narednih mesec dana biti raspisan tender za deonice Obrenovac-Ub...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.