Motociklista poginuo kada je na njega naleteo teretni voz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022, 14:32

Motociklista poginuo kada je na njega naleteo teretni voz

Motociklista je poginuo danas u 09:18 sati, kada je na njega naleteo teretni voz, između stanica Rabrovo i Zvižd.

Uviđaj je u toku, a na lice mesta su došli pripadnici MUP-a, Hitna pomoć i Zajednička železnička komisija, navodi se u saopštenju Srbija Kargo.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 16 vagona, tovarenih rudom i saobraćala je iz Bora za Požarevac, a prelaz je bio obezbeđen vertikalnom drumskog signalizacijom (Andrejin krst i znak Stop). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Srbija Kargo uputila je saučešće porodici nastradalog i apel građanima da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to, kako se navodi u saopštenju, jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Motociklista poginuo kada je na njega naleteo teretni voz

Izvor: B92, 03.Dec.2022

Beograd -- Motociklista je poginuo danas u 09:18 sati, kada je na njega naleteo teretni voz, između stanica Rabrovo i Zvižd...Uviđaj je u toku, a na lice mesta su došli pripadnici MUP-a, Hitna pomoć i Zajednička železnička komisija, navodi se u saopštenju Srbija Kargo...Teretna kompozicija je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.