Montenegroerlajnz nabavlja još jedan avion

Izvor: S media, 25.Okt.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montenegroerlajnz nabavlja još jedan avion

Crnogorska aviokompanija Montenegroerlajnz najavila je danas nabavku četvrtog aviona, tipa "embraer", i uspostavljanje aviolinija izmedju Podgorice i Brisela i Milana.

Predsednik te aviokompanije Zoran Djurišić rekao je, povodom 16. godišnjice osnivanja Montenegroerlajnza, da su do sada otvorene avionske linije za 16 destinacija.

Montenegroerlajns prevezao 3, 8 miliona putnika

Montenegroerlajnz trenutno ima flotu od osam aviona, od čega su pet tipa "foker 100". Kompanija je za 16 godina postojanja prevezla 4,5 miliona putnika.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Montenegroairlines najavio nabavku još jednog aviona

Izvor: EMportal, 25.Okt.2010

Crnogorska aviokompanija Montenegroerlajnz najavila je danas nabavku četvrtog aviona, tipa "embraer", i uspostavljanje aviolinija između Podgorice i Brisela i Milana.

Nastavak na EMportal...

Montenegro Airlines nabavlja četvrti „embraer“

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Okt.2010

PODGORICA - Crnogorska aviokompanija Montenegro Airlines najavila je danas nabavku četvrtog aviona, tipa "embraer", i uspostavljanje aviolinija između Podgorice i Brisela i Milana, javlja agencija Beta.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.