Montažne kuće poskupjele do 50 odsto

Izvor: Capital.ba, 26.Apr.2023, 12:05

Montažne kuće poskupjele do 50 odsto

BEOGRAD – Montažne kuće u Srbiji poskupjele su u posljednjih nekoliko godina do 50 odsto i cijena kvadrata u sivoj fazi kreće se od 300 do 450 evra, a “ključ u ruke” od 500 do 700 evra. FOTO: Pixabay Cijene materijala koji se koriste za izradu montažnih kuća porasle su prethodnih godina i do tri puta. “Tačan broj montažnih kuća u Srbiji nije poznat, ali se pretpostavlja da ih ima nekoliko hiljada”, objavio je Biznis.rs. Mnoge kompanije koje se bave njihovom izgradnjom nude različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << vrste objekata, od vikendica do manjih porodičnih kuća. Prema nekim procjenama, oko 10 odsto novih kuća u Srbiji pripada upravo kategoriji montažnih. Ove kuće su često energetski efikasnije i ekološki prihvatljivije, a kod njih su i troškovi niži, uz to mogu da pruže fleksibilnost dizajna, kao i mogućnost izgradnje u zaštićenim područjima.Biznis.rs. Чланак Montažne kuće poskupjele do 50 odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Montažne kuće poskupjele do 50 odsto

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2023

BEOGRAD - Montažne kuće u Srbiji poskupjele su u posljednjih nekoliko godina do 50 odsto i cijena kvadrata u sivoj fazi kreće se od 300 do 450 evra, a "ključ u ruke" od 500 do 700 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.