Moguće novo odlaganje formiranja vlade?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće novo odlaganje formiranja vlade?

Iako je bilo planirano da se nova vlada Srbija formira od 9. do 11. avgusta, moguće je da će sednica parlamenta sa tom tačkom dnevnog reda ponovo biti odložena, pišu "Večernje novosti".

Poslanici vladajuće stranke ni u petak nisu predali zahtev Narodnoj skupštini da se održi zasedanje na kome će premijer izneti ekspoze i predložiti sastav ministara, tako da su sve veće šanse da sednica o vladi neće početi u utorak, jer ustaljena parlamentarna praksa je da se zasedanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zakazuje bar tri dana ranije, pišu "Novosti".

Takođe, prema informacijama tog lista, stručne službe u Nemanjinoj obustavile su izradu novog zakona o ministarstvima i vladi, a ni sednice predsedništva i glavnog odbora SNS još nisu zakazane.

Prema nekim informacijama iz te stranke, trebalo je da ti organi tokom ovog vikenda potvrde sastav vladajuće koalicije i nova kadrovska rešenja u vladi, ali postoji opcija da se i to odloži, navodi beogradski dnevnik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moguće novo odlaganje formiranja vlade?

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016

Iako je bilo planirano da se nova vlada Srbija formira od 9. do 11. avgusta, moguće je da će sednica parlamenta sa tom tačkom dnevnog reda ponovo biti odložena...Poslanici vladajuće stranke ni u petak nisu predali zahtev Narodnoj skupštini da se održi zasedanje na kome će premijer izneti ekspoze...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.