Moguće izmene tarifnog sistema za struju od jula

Izvor: Beta, 06.Mar.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće izmene tarifnog sistema za struju od jula

BEOGRAD, 6. marta 2014. (Beta) - Novi tarifni sistem za obračun potrošnje struje u Srbiji mogao bi da počne da se primenjuje od 1. jula, kada bi i domaćinstva trebalo da dobiju mogućnost da biraju snabdevača, rekli su u četvrtak prestavnici Ministarstva energetike.

Pomoćnik ministra energetike Dejan Trifunović rekao je na konferenciji za novinare da je Radna grupa Ministarstva preporučila da se analizira i preispita tarifni sistem i da se nova rešenja predlože do 1. juna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

Trifunović je istakao da je tarifni sistem na snazi od 2001. godine, aod tada su se promenile okolnosti prvenstveno zbog otvaranje tržišta i uvodjenja mera energetske efikasnosti.

On je rekao da će na novom tarifnom sistemu raditi Agencija za enegetiku sa zainteresovanim stranama, te nije želeo da govori o mogućim rešnjima za tarife.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moguće izmene tarifnog sistema za struju od jula

Izvor: Akter, 06.Mar.2014

Novi tarifni sistem za obračun potrošnje struje u Srbiji mogao bi da počne da se primenjuje od 1. jula

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.