Mogherini: Vučić i Mustafa za sprovođenje svih sporazuma

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Okt.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogherini: Vučić i Mustafa za sprovođenje svih sporazuma

BRUXELLES  - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Isa Mustafa, ponovili su da ostaju posvećeni sprovođenju svih ranije postignutih sporazuma, naročito onih usvojenih 25. avgusta u Briselu, saopšteno je iz kabineta šefice evropske diplomatije Federice Mogherini.

Dvojica premijera vodila su otvoren razgovor o trenutnoj situaciji u dijalogu, naročito kada je reč o sprovođenju sporazuma sklopljenih 25. avgusta", navodi se u saopštenju, objavljenom na Tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nalogu portparolke Mogherinijeve, Maje Kocijančič posle jučerašnjeg sastanka.

Mogherini je bila domaćin neformalne večere, kojoj su Vučić i Mustafa prisustvovali u okviru dijaloga Beograda i Prištine, uz posredovanje EU, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.