Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica u petak i subotu na pijaci DUŠANOVAC“

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:03

Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica u petak i subotu na pijaci "DUŠANOVAC“

Zbog velikog interesovanja, na pijaci "Dušanovac" u petak i subotu, 24. i 25. juna  biće postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica.

Posetioci ove pijace kao i prodavci će u petak i subotu u periodu od 08 do 13 sati, moći da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obave druge transakcije.

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica  mogu da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otvaranje tekućih računa.  

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca.

S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu  novinu koja će značajno  mnogima olakšati kupovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.