Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2012, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišić: Radnike u RS izrabljuju

BANJALUKA - Od situacije u privredi Republike Srpske gora je samo pozicija zaposlenih u njoj i to je već višegodišnja konstanta koja se ne pokušava ni prikriti. Zato je sve više u opticaju mišljenje da je ventil koji drži socijalnu prenapregnutost pred pucanjem. Republika Srpska više nema vremena; ona mora iskoristiti dva svoja resursa interesatna stranim investorima, energetiku i radnu snagu, koju neće jeftino prodati, jer to nije dobro ni za radnike ni za dugoročni razvoj društva, upozorila je Ranka Mišić, predsjednica Saveza sindikata RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mišić: Radnike u RS izrabljuju

Izvor: Capital.ba, 09.Jul.2012, 09:17

BANJALUKA , Od situacije u privredi Republike Srpske gora je samo pozicija zaposlenih u njoj i to je već višegodišnja konstanta koja se ne pokušava ni prikriti. Zato je sve ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.