Ministru Vujoviću nagrada MMF-a i Svetske banke

Izvor: Mondo, 02.Sep.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministru Vujoviću nagrada MMF-a i Svetske banke

Ministar finansija Dušna Vujović dobiće prestižnu nagradu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke kao najbolji ministar centralne i jugoistočne Evrope, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug, Sava Radovanović

Čestitajući mu, Vučić je na pres konferenciji u zgradi Predsedništva, a nakon sastanka s predsednikom RS Miloradom Dodikom i premijerkama dve države, rekao da će Srbija uložiti u opštine u RS i one u kojima pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << žive Srbi u Federaciji oko pet i po miliona evra, te podsetio da je, upravo zahvaljujući Srbiji, Srebrenica sada veliko gradilište, a da je most Ljubovija - Bratunac u završnoj fazi.

Vučić: Srbija će RS i BiH dati pet i po miliona €

Vučić je još jednom podsetio i da će zaposlenima u javnom sektoru biti povćane plate, ali i da će se obezbediti dodatni novac za bezbednosni sektor, te dodao: "Pošto ćemo imati višak novca obradovaćemo i penzionere".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujoviću prestižna nagrada MMF i Svetske banke

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017

Predsednik čestitao ministru finansija..Ministar finansija Dušan Vujović dobiće prestižnu nagradu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke kao najbolji ministar centralne i jugoistočne Evrope, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić...U Srbiji vlada pomama za ovom biljkom: Svako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.