Izvor: Danas, 26.Mar.2024, 11:42

Ministarstvo kulture nas i dalje zaprepašćuje svojom zaglušujućom tišinom: Beogradska filhamonija nakon isteka roka od 40 dana da se poboljšaju uslovi rada muzičara

Od kada smo u javnosti apelovali na status članova Beogradske filharmonije i pored velike podrške naše publike, šire javnosti, kao i srodnih institucija, iz Ministarstva kulture nas i dalje zaprepašćuje zaglušujuća tišina, gorko se šaleći kaže za Nova.rs Igor Ranković, predstavnik Beogradske filharmonije u Sindikatu muzičkih umetnika i član najreprezentativnije institutcije, imajući u vidu da je istekao rok od 40 dana koji je predočen resornom ministarstvu za poboljšanje uslova rada filharmoničara.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.