Ministar policije obišao radove na rekonstrukciji zgrade PS Negotin

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar policije obišao radove na rekonstrukciji zgrade PS Negotin

Negotin -- Ministar policije Nebojša Stefanović obišao je radove na rekonstrukciji zgrade, u kojoj će od januara biti smeštena Policijska stanica Negotin.

On je istakao da je to samo jedna od investicija države u istočnu Srbiju.

"Bolji uslovi rada, u jednom modernom i velikom prostoru omogućiće kriminalističkoj, saobraćajnoj i policiji opšte nadležnosti da na kvalitetniji način pruže usluge gradjanima", rekao je Stefanović.

Potpredsednik Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je naveo da je ovo samo jedna od investicija i dodao da su za Republiku Srbiju važni svi projekti koji će omogućiti kvalitetnije vodosnabdevanje građana, kao i da će biti nastavljena dalja ulaganja u izgradnju putne infrastrukture.

Stefanović je rekao i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u ovom kraju i energijom i naporima koje policija ulaže kako bi se građani ovog dela Srbije osećali potpuno bezbedno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.