Ministar gospodarstva Darko Horvat u posjetu Kini

Izvor: SEEbiz.eu, 04.Nov.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar gospodarstva Darko Horvat u posjetu Kini

ZAGREB - Ministar gospodarstva Darko Horvat od ponedjeljka do četvrtka boravi u službenom posjetu Kini, gdje će između ostalog sudjelovati na velikom međunarodnom uvoznom sajmu, Hrvatsko-kineskom poslovnom forumu, a susrest će se i sa zamjenikom kineskog ministra industrije i tehnologije.

Horvat će kao član izaslanstva predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića u Šangaju sudjelovati na 2. kineskom međunarodnom uvoznom sajmu (2nd China International Import Expo), >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << koji se prostire na gotovo 300 tisuća četvornih metara, na kojemu će se imati priliku susresti s brojnim čelnicima i gospodarstvenicima iz drugih zemalja te razgovarati o daljnjem jačanju političkih i gospodarskih odnosa, povećanju trgovinske razmjene i privlačenju stranih investicija u Hrvatsku, najavili su u ponedjeljak iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Horvat će se sastati i sa zamjenikom ministra industrije i tehnologije NR Kine Wang Zhi Junom, nakon čega će sudjelovati na Poslovnom forumu Hongqiao.

Posjet Narodnoj Republici Kini zaključiti će sudjelovanjem na Hrvatsko-kineskom poslovnom forumu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, na kojem će se kineskim partnerima predstaviti poslovne i investicijske mogućnosti u Hrvatskoj, a održat će se i individualni razgovori predstavnika hrvatskih i kineskih kompanija, navode iz Ministarstva gospodarstva.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.